Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

TEATERSPORT FOR HELE FAMILIEN

17.10.05
Søndag 23.oktober 11-15 blir det teatersport for familier i gymsalen på sentralskolen.

Hege Albriktsen er instruktør, og lover å gjøre dette til en morsom og spennende dag for hele familien. Kom som dere er, - og få anledning til å være sammen på en ny måte.

Hva er teatersport? Teatersport er mest av alt lek. Familiene vil få oppgaver og aktiviteter de må løse i fellesskap, - med eller uten ord. Her blir kommunikasjon en utfordring. Teatersport er improvisasjon; og alle får det til! Dette er lek og moro!

Målet med dagen er å ?kle av seg? de vanlige rollene foreldre, barn og søsken spiller ovenfor hverandre, se hverandre med øyne og bygge respekt. Stadig flere undersøkelser viser at foreldre bruker veldig lite tid per dag til å faktisk snakke med barna/ungdommene sine. Kom å få en morsom og lærerik stund sammen! Det vil bli servert en enkel lunsj. HELE ARRANGEMENTET ER GRATIS!

Av hensyn til matlaging og Hege som skal utarbeide opplegg, håper vi familiene kan melde seg på til servicekontoret innen fredag 21.oktober.

Arrangementet er en del av markeringen for Verdensdagen for psykisk helse, som i år har tema ?Barn, familie og nettverk?. For mer informasjon, ta kontakt med Hege Albriktsen: 91520316 eller Maria Almli 99376537.