Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

KJELLER'N TRENGER VOKSNE

16.01.06
Kjeller'n er et tilbud til elever i ungdomsskolen og vgs, annenhver tirsdag 14.30-20.00 i den gamle rådhuskantina.

I Kjelleren er det internettkafé, ulike spillaktiviteter og dansekurs. Utover våren vil det i tillegg bli fluebindingskurs og kastekurs for fluestang. På skolen, innenfor samme tidsrom, er det volleyballtrening og dramagruppe er under oppstart. Enkelte ganger er helsesøster eller representanter fra psykisk helsearbeid tilstede for å tilby ungdomshelsestasjon. Hver Kjeller starter med salg av et billig varmt måltid, - som regel tilberedt av en arbeidsgruppe bestående av ungdommen selv. Etter Kjeller'n går det sterkt subsidierte busser hjem til de ulike delene av kommunen.

Kjeller'n blir i utgangspunktet drevet av ungdommene selv. MEN det trengs ansvarlige voksne som kan være tilstede; ca 2 stk hver gang. I høst har det vært vanskelig å få voksne til å stille opp, - noe som gjør dette gode tiltaket sårbart. Dette er derfor en sterk oppfordring til foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, eller andre engasjerte voksne om å delta som frivillige voksne i Kjeller'n. I vår trengs det spesielt voksne som kan stille opp fra 17-20.

Trenger du mer informasjon, eller vil melde deg som frivillig: ikke nøl med å ta kontakt med miljøkoordinator Maria Almli, 757 78853 maria.almli@steigen.kommune.no

Til orientering:

Kjeller'n er ellers velegnet dersom noen mangler lokale til oppstart av barne- og ungdomsaktivitet, eller annen frivillig virksomhet. (For eksempel spillkvelder for yngre barn i området..) Ungdommene selv har pusset opp den gamle kantina, slik at den nå er lys og trivelig. Ta kontakt med servicekontoret for nærmere informasjon.