Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

HEDRET ANSATTE

26.03.06
Med en høytidelig seremoni på Steigen Vertshus onsdag kveld hedret Steigen kommune flere tidligere ansatte som har lang og tro tjeneste i hjemmehjelptjenesten og i tidligere institusjoner (før Steigentunet) i kommunen.

Seks av disse har vært over 25 år i kommunens tjeneste mens de øvrige har over 15 år. Varaordfører Odd Rikardsen takket de ansatte for bidraget til kommunen gjennom mange år før gavesjekk, hedersmerke og blomster i henhold til kommunens reglement ble delt ut. De som har over 25 år i tjeneste fikk KS hedersmerke, diplom og en sjekk på 3000 kroner. De med mer enn 15 år fikk en sjekk på 1500 kroner.

- Det var en utrolig fin seremoni, og det var spesielt artig å høre historiene om den enkelte, sa kommunalsjef Eli Harildstad som delte ut noen av merkene.

Her er fra venstre: Kerstin Pedersen, Bodil Lillejord, Elin Oskarsen (25 år+), Hulda Nilsen (25 år +), Anne Marie Johansen, Agny Pedersen, Solfrid Johansen, Solveig Solbakken (25 år +), Borghild Magnussen, Rigmor Kristensen, Åse Aasgård (25 år +) og Birgit Aasjord (25 år +). Jorunn Sivertsen (25 år +), Gulli Stensland og Henny Larsen var ikke til stede.