Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Bolyst - prosjektet på Leines

16.05.14

Flytt til Leines og Steigen!

Lev-på-Leines er et tilflytting- og bolystprosjektet som arbeider for at 15 nye barnefamilier skal få muligheten til å oppdage og bosette seg på Leines i Steigen.

Leines i Steigen er et flott sted å bo, både for voksne og barn! Leines har alle de kvaliteter som hører med ”livet på bygda”, med nærhet til flott natur, fravær av trengsel, kø og forurensing og et inkluderende lokalsamfunn med flere gode fritidstilbud, organisert av Leines og Steigen sine mange lag og foreninger. På Leines kan du leve det moderne liv – her kan man både bo i fantastisk omgivelser samtidig som man har tid til familie, venner og fritidsaktiviteter!

Fra Leines er det daglige hurtigbåtavganger til Bodø, som har et bredt kultur- og handelstilbud og næringsliv. På Leines kan man bo godt enten man er ansatt i en av Steigens virksomheter, er selvstendig næringsdrivende, pendler til Bodø eller man er turnuspendler. Vi har gode forutsetninger for næringsetableringer, med tilgjengelige landarealer, rik tilgang på naturressurser og god kommunikasjon.

Vi arbeider med å få på plass en nettside, men i mellomtiden kan se mer om Leines og prosjektet på vår Facebookside her
 

Kunne du tenke deg å flytte til Leines eller en annen bygd i Steigen?

Ta gjerne kontakt for en uformell prat!

 

Kontaktinformasjon Lev-på-Leines:

Kontaktperson: Aase Refsnes

Epost: bolyst@steigen.kommune.no

Tlf.: +920 184 04

Instagram: #levpaaleines

Facebook: Lev på Leines