Sommer steigen

BaseCamp Salten - i Steigen

14.08.14

5.-7. september 2014


PRESSEMELDING BASECAMP SALTEN

Det nærmer seg skolestart, og med det følger også det årlige tilbudet til ungdommer i Salten om å delta på Basecamp Salten. I mange år har ungdommer fra Saltenkommunene satt hverandre stevne første helga i september til en friluftsbasert aktivitetsleir. I år er Basecamp Salten lagt til Nordskot i Steigen, 5.-7.september, og vi regner med at ungdom i alderen 13-18 år fra hele Salten vil stå i kø for å melde seg på!

Nordskot er et lite, men aktivt kystsamfunn med maritimt preg. Stedet er i de seinere årene kanskje mest kjent som location for flere TV-produksjoner: «Oppdrag Nord-Norge», «Drømmeturen» og «Monsen på villspor». Vi tror det vil bli ideelt å arranger årets Basecamp der.

Aktiviteter er et viktig stikkord for Basecamp. I år ønsker vi at leiren skal ha et maritimt preg, det avspeiler seg også i aktivitetene: seiling med nordlandsbåt, roing, kajakk, fridykking, fisking, paddleboard og safari i fjæra. Men her er også fotosafari, rappellering, pistolskyting, fjelltur, førstehjelpskurs og selvsagt også klassikeren; Paintball.

Påmeldingsmateriell er sendt de lokale kulturkontor/ungdomskontakter like før sommerferien. De vil også kunne gi utfyllende opplysninger til ungdommer som er interessert.

Ta gjerne kontakt med oss.

Camilla Andersen – camilla.andersen@steigen.kommune.no

 Kjell Fredriksen – kjell.fredriksen@steigen.kommune.no

 

Tips en venn Skriv ut